Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

The early day...


Αφόρητη ζέστη επικρατεί σήμερα Τετάρτη όξω και μην μπορώντας για αρκετή ώρα να διαβάσω για την αυριανή εξέταση του αγαπημένου μου μαθματακίου "Σήματα & Συστήματα", είπα να ανοίξω αυτό το blog ή αλλιώς μπλονγκ, ή μπλόγκ, εξαρτάται την καταγωγή του καθενός, του οποίου η θεματολογία θα αφορά μοναχά και αυστηρά μία συγκεκριμένη θεματολογία: "Ό,τι να ναι"...Άντε και καλό καλοκαίρι...

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ρε Γιωργάρα είσαι Θεάρα ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που δημιουργήθηκε αυτός ο χώρος έκφρασης και ειδικά αυτή τη στιγμή που έχω ένα τόσο αναπάντεχο και μυστηριώδες γεγονός να μοιραστώ μαζί σας. Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Όπως κάθομαι στο γραφείο μου και διαβάζω παρατηρώ μια ειδοποίηση που εμφανίστηκε ως δια μαγείας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου σε ένα κίτρινο πλαίσιο που εντός περιείχε τα εξής,τα οποία παραθέτω ατούσια:
    " Προσοχή! Το βιωτικό σας σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο! Ο αδιαβατικός επινεφριδιακός χειτώνας του ανώτερου γαστροκνυμικού βραχίωνα ενδέχεται να παρουσιάζει οξεία παλλινδρομική διαταραχή υποκινούμενη από πιθανή χρονίως υποβόσκουσα θλάση στον υπεργαλακτικό ιμένα της κάτω κοιλίας με τάσεις για υπερθρομβοτική οσφυαλγεία του ενδοκρινικού γαλιγγίου και τιρβώδη παραμείνωση του δεξιού μυνιγγικού λοβού! "
    Όπως είναι φυσικό τα έχασα και πάνω στον πανικό μου ζήτησα από τη γραμματέα μου να διαβάσει όλες τις πρωινές εφημερίδες και να υπογραμμίσει παντού τις λέξεις " τριγλυκερίδιο" και "Προχοΐδα" ενώ ταυτόχρονα σήκωσα το ακουστικό και κάλεσα αμέσως έναν τυχαίο αριθμό που νομίζω οτι ξεκινούσε από Β. Και εκεί είναι που συνέβει το αδιαφιλονίκητα παράξενο περιστατικό. Από την απέναντι γραμμή του τηλεφώνου ακούω έντρομη μια γυναικεία φωνή να ουρλιάζει την παρακάτω φράση :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Γιωργάκη με τα ωραία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως καταλαβαίνω το μήνυμα που σου έβγαλε ο υπολογιστής σου...Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί επέλεξες αυτές τις 2 συγκεκριμένες λέξεις να ψάξεις στις εφημερίδες...χμμμμμμ...που το πας το πράμα κύριε Λαγόπαρδε;Σίγουρα θα χεις κάποιο σατανικό σχέδιο, δεν εξηγείται αλλιώς...Ε, τώρα σοβαρά...η παρακάτω φράση που ουρλιάζει η γυναικεία φωνή δεν υπάρχει στο σχολιό σου.Φταίει το Blogspot γενικά ή δεν υπάρχει εσκεμμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή